A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська гімназія №4 Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Відзначення Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Учні школи долучилися до відзначення Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.  До святкування Великої Перемоги у школі оформлено виставку стіннівок: «Пам’ятаємо. Перемагаємо. 1939-1945 рр.». У бібліотеці підготовлено виставку художньої та історичної літератури: «Шляхами подвигу і слави наших дідів і прадідів». Протягом тижня у всіх класах були проведені виховні години,  присвячені перемозі над нацизмом.

13:01 11.05.2021

Учні Хустської ЗОШ І-ІІ ст. взяли участь у акції «Краса Землі»

            22 квітня світова спільнота відзначає  Міжнародний день Землі та довкілля, покликаний об’єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті. Отож, і учні Хустської ЗОШ І-ІІ ст. взяли участь у акції «Краса Землі», в якому прийняли участь учні 1-9 класів. Учні розмальовували каміння. Акція «Чисте довкілля-чисте місто-чиста Земля» у якому прийняли участь учні 8 класу та прибрали територію узбережжя р.Ріка. Було провдено Екологічний квест «Пошук скарбів». Виховні години на тему: «Шануймо природу усюди і завжди».Якщо б кожна людина на клаптику землі своєї зробила все, що вона може, яка б прекрасна була б наша Земля!

13:08 26.04.2021

День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

26 лютого відзначають День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.  З метою вшанування мужності і героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території - в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі  в Хустській ЗОШ І-ІІ ст. було проведено виховні години та тематичні уроки.

15:43 25.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора