A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська гімназія №4 Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

День угорської культури

День угорської культури відзначається з 22 січня 1989 року в пам‘ять про те, що Ференц  Кельчеї цього дня 1823 року закінчив писати текст гімну. В школі було проведено різноманітні конкурси та виставки , які можуть формувати спільноту зі змішаною культурою. Учні із задоволенням беруть участь у заходах та оцінюють знання один одного та себе!

20:31 25.01.2022

Дня Соборності України

З нагоди Дня Соборності України та виховання у  школярів почуття патріотизму і гордості за свою державу у  школі були проведені тематичні заходи. В школі були проведені тематичні уроки національно-патріотичного спрямування: «Єднання заради Незалежності», «Як я знаю Україну?», «Ми – українці», «День Соборності України». Проведкно виховний захід під час якого діти згадали важливий момент історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України.

18:18 24.01.2022

"7 грудня-Один день для Павла"

Учні нашої школи долучилися до благодійної акції "7 грудня-Один день для Павла". Було зібрано на лікування Павлика Мотички  2121,00 грн. та перераховано на картку батьків

11:29 09.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора