A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустська гімназія №4 Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

ПОЛОЖЕННЯ про академічну доброчесність учасників освітнього процесу Хустської ЗОШ І-ІІ ступенів Хустської міської ради Закарпатської області

ПОЛОЖЕННЯ про академічну доброчесність учасників освітнього процесу Хустської ЗОШ І-ІІ ступенів Хустської міської ради Закарпатської області

17:04 11.08.2022

День вишиванки

Хустська ЗОШ І-ІІст.  охоче долучилися до проведення тематичних заходів до Дня вишиванки, метою яких є формування ціннісного ставлення до вишивки та поваги до людей, які зберегли історичну пам’ять на полотні.  Було проведено виховні години на тему: " Вишиванка єднає нас". Учні школи зробили цікаві фотографії у вишиванках та відео, адже  «Вишиванка – символ Батьківщини, дзеркало народної душі».

18:40 27.05.2022

День Європи

Цього року не було змоги організовувати в повному обсязі публічні зустрічі та заходи для відзначення Дня Європи у зв'язку з ситуацією яка склалася у країні. Було проведено конкурс дитячих малюнків    «Україна – держава Європейська» , виховні  (класні) години   «Ми і Європа», які класні керівники проводили протягом тижня,  вікторина  «Європейські стандарти життя».(у дистанційному форматі)

10:55 18.05.2022

День пам'яті та примирення.

У Хустській ЗОШ І-ІІст.  під гаслом «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!» проведено заходи, присвячені Дню пам’яті  та примирення та Дню Перемоги над нацизмом в Європі. Для учнів закладу були проведені  онлайн- уроки  пам’яті «Мужність і відвага крізь покоління», на яких висвітлили  події Другої світової  війни та бойовий шлях, що пройшов український народ за роки війни . Учні 1-4 класів виготовляли аплікації  "Маки пам’яті». Україна не хоче руйнувати, а хоче Створювати і Будувати! Ні – війні! Нехай буде Мир!

10:00 16.05.2022

З вірою в Україну!

У цей надзвичайно складний час для  нашої країни , кожен з нас прагне допомогти. Колектив школи не залишився осторонь біди, яка прийшла у наш дім. Найменше ,що ми можемо зробити  - це допомогти у приготуванні їжі для наших захисників територіальної оборони. Завдяки спільним зусиллям педагогів та працівників шкільної їдальні,  випікаються смачні булочки( близько 300 шт.  щодня) з різноманітними начинками. Надіємось на швидке закінчення війни та мир !Слава Україні!

09:52 05.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора